Kempingről

A táborhelyről
Panoráma


Az Esthajnalcsillag kemping a Szigetköz szívében,  Kisbodakon található, a falutól kb. 300 méterre, a töltés mellet a védett oldalon.
A kemping a Szigetköz egy olyan részén fekszik, ahonnan kényelmesen be lehet járni a Szigetköz alsó és felső ágrendszerét, Csallóköz legszebb tájait, csillagtúra formájában.
Akár a Zátonyi-Duna vadregényes vízein is evezhetünk.

 

 

Faházak

A közel két hektáros területet egy erdő öleli körbe, így tökéletes csend és nyugalom uralja a táborhelyet.
A vízparton kialakított vízreszálló hely segíti az vízitúrázókat, és a vízről érzkezőknek ez a kikötő mutatja az utat a táborhely felé.
A kikötőből lefelé és felfelé is indulhatunk a Szigetközi ágrendszerben.

A táborhelyen 5 db 4 személyes faház, több bojleres illetve szabadtéri napmelegítős zuhanyzó és angol wc szolgálja a túrázók kényelmét.

 

Mosdók

A piciknek szabadtéri játékok és játszótér is rendelkezésre áll,  illetve ha az evezés napközben nem volt elegendő, délután lehet strandfocizni, vagy csocsózni is.
Esti bográcsolást a kialakított padok és fedett esőbeállók, illetve tűzrakóhelyek teszik kényelmesebbé.

Amennyiben szervező, túravezető nélkül érkeznek hozzánk a vendégek és vízitúrázni szeretnének, úgy kenukölcsönzésben és túravezetésben is tudunk segíteni. A Víziló Vízitúra túravezetői és kenui a vízitúrázni vágyók rendelkezésére állnak!

 

Terasz Büfé

A táborhelyről sátorbontás nélkül akár 3-4 vízitúra is tehető (a Szigetközben és a Csallóközben egyaránt), és akinek nincs kedve sokat evezni, az is nagyszerű elfoglaltságokat találhat akár a parton, akár fürdőzés közben . Ha esik az eső, akkor a közeli lipóti vagy mosonmagyaróvári termálfürdőben biztosan jól érzi magát az ember!

Kempingünk 2015-ben megszerezte a minősített táborhely elismerést.